Faq

Annuleringsvoorwaarden voor een reservering van maximaal 3 kamers:

  • U kunt uw reservering gratis annuleren tot 3 dagen voor aankomst.
  • In geval van latere annulering, no-show of vervroegd vertrek, behouden wij ons het recht voor het volledige bedrag van de eerste nacht in rekening te brengen.

Annuleringsvoorwaarden voor reserveringen van 3 kamers of meer:

  • U kunt uw gehele reservering gratis annuleren tot 1 maand voor uw aankomst.
  • Als u tot 14 dagen voor uw aankomst annuleert, brengen wij 50% van het totaalbedrag in rekening als wij de geannuleerde kamers niet kunnen doorverkopen.
  • Als u binnen 14 dagen voor aankomst annuleert, brengen wij 100% van het totaalbedrag in rekening als wij de geannuleerde kamers niet kunnen doorverkopen.

Annuleringsvoorwaarden voor een reservering van het kerst- of oudejaarsarrangement:

  • U kunt uw reservering gratis annuleren tot 14 dagen voor uw aankomst.
  • Als u tot 7 dagen voor aankomst annuleert, brengen wij 50% van het totaalbedrag in rekening.
  • Als u binnen 3 dagen voor aankomst annuleert, brengen wij 100% van het totaalbedrag in rekening.

In geval van een verschuiving buiten de gratis annuleringsperiode zijn de hierboven vermelde annuleringsvoorwaarden ook van toepassing.

Wij raden u aan een reisverzekering af te sluiten.

Badjassen voor kinderen

Voor al onze volwassen gasten ligt in de kamer een badjas klaar. Op aanvraag zorgen we echter ook heel graag voor een badjas voor onze kleine bezoekers.

Behandelingen

Om de door u gewenste behandelingen zo veel mogelijk te kunnen garanderen, vragen wij u om deze zeker vooraf te boeken. U kunt contact opnemen met mevrouw Elsen op het e-mailadres steffi_elsen@yahoo.de of het nummer 0032 (0)80 88 01 14.

Check-in en check-out

Check-in is gegarandeerd om 14.00 uur. Als u vroeger aankomt en uw kamer is al klaar, overhandigen wij u uiteraard al de sleutel. Op de dag van vertrek vragen wij om de kamer uiterlijk 11.00 uur te verlaten. Dat betekent echter niet dat u meteen al moet vertrekken, want u kunt op de dag van vertrek nog steeds van ons wellnesscentrum gebruikmaken.

Honden:

Uw geliefde viervoeters zijn van harte welkom in onze kamers ‘Landleben’ in de oude pastorie (op 100 meter van het hotel).  Wij willen er wel vriendelijk op wijzen dat in het hotel zelf geen honden zijn toegelaten. Uiteraard mag uw viervoeter u bij goed weer vergezellen op ons terras. Voor uw hond brengen wij € 15 per nacht in rekening.

Lift:

In het hotel brengt een lift u naar de verschillende verdiepingen. Onze kamers in de oude pastorie zijn enkel via de trap toegankelijk (maximaal 2 verdiepingen).

Openingsuren wellnesscentrum

U bent welkom in ons zwembad en het fitnesscentrum vanaf 7.30 uur. Ons saunalandschap is iedere dag open vanaf 14.00 uur en sluit, net als het zwembad en het fitnesscentrum, om 22.00 uur. Het dragen van badkleding in de sauna’s is niet toegestaan.

Parkeren:

Tijdens uw verblijf kunt u gratis vlak voor en achter het hotel parkeren.

Rolstoeltoegankelijk

Ook mensen met een handicap hebben recht op vakantie! Wij hebben een van onze kamers laten aanpassen aan de behoeften van mensen met een lichamelijke beperking. Ons restaurant, de bar en het terras bevinden zich allemaal op het gelijkvloers. Ook voor ons zwembad hoeft u de trap niet op, maar gewoon buiten een kort pad volgen.

Temperatuur van het zwembad

De temperatuur in ons zwembad bedraagt 30 °C. Het zwembad is iedere dag open van 7.30 tot 22.00 uur.