Faq

Annuleringsvoorwaarden voor een reservering van maximaal 3 kamers

  • U kunt uw reservering gratis annuleren tot 3 dagen voor aankomst.
  • In geval van latere annulering, no-show of vervroegd vertrek, behouden wij ons het recht voor het volledige bedrag van de eerste nacht in rekening te brengen.

Annuleringsvoorwaarden voor reserveringen van 3 kamers of meer

  • U kunt uw gehele reservering gratis annuleren tot 1 maand voor uw aankomst.
  • Als u tot 14 dagen voor uw aankomst annuleert, brengen wij 50% van het totaalbedrag in rekening als wij de geannuleerde kamers niet kunnen doorverkopen.
  • Als u binnen 14 dagen voor aankomst annuleert, brengen wij 100% van het totaalbedrag in rekening als wij de geannuleerde kamers niet kunnen doorverkopen.

Annuleringsvoorwaarden voor een reservering van het kerst- of oudejaarsarrangement

  • U kunt uw reservering gratis annuleren tot 14 dagen voor uw aankomst.
  • Als u tot 7 dagen voor aankomst annuleert, brengen wij 50% van het totaalbedrag in rekening.
  • Als u binnen 3 dagen voor aankomst annuleert, brengen wij 100% van het totaalbedrag in rekening.

In geval van een verschuiving buiten de gratis annuleringsperiode zijn de hierboven vermelde annuleringsvoorwaarden ook van toepassing.

Wij raden u aan een reisverzekering af te sluiten.

Badjassen voor kinderen

Voor al onze volwassen gasten ligt in de kamer een badjas klaar. Op aanvraag zorgen we echter ook heel graag voor een badjas voor onze kleine bezoekers.

Behandelingen

Om de door u gewenste behandelingen zo veel mogelijk te kunnen garanderen, vragen wij u aan om deze zeker vooraf te boeken. U kunt contact opnemen met onze schoonheidsspecialiste mevrouw Stefanie Elsen op het e-mailadres wellness@hbh.be of het nummer +32 (0)80 88 01 14.

Check-in & out

Check-in is gegarandeerd om 14.00 uur. Als u vroeger aankomt en uw kamer al klaar is, overhandigen wij u uiteraard al de sleutel. Op de dag van vertrek vragen wij u om de kamer voor 11.00 uur te verlaten. Als u uw vakantie nog niet wilt beëindigen, kunt u op de dag van vertrek nog gebruik maken van onze wellnessruimte.

Fietsen en fietsenstalling

Wij verhuren e-bikes en mountainbikes. De prijzen vindt u onder Activiteiten. Uw eigen fietsen kunt u gratis plaatsen in onze fietsenstalling.

Honden

Uw geliefde viervoeters zijn van harte welkom in onze kamers "Landleben" in de oude pastorie (op 100 meter van het hotel). Wij willen er wel vriendelijk op wijzen dat in het hotel zelf geen honden toegelaten zijn. Uiteraard mag uw viervoeter u bij goed weer vergezellen op ons terras. Voor uw hond brengen wij € 15 per nacht in rekening.

Kamers

In het hoofdgebouw zijn er 34 moderne en smaakvol ingerichte kamers. In het bijgebouw, in de oude pastorie, op 100m afstand van het hoofdhuis, zijn er 5 kamers in de categorie "Landleben" (1 kamer op de begane grond en 2 kamers elk op de 1e en 2e verdieping). Foto's en aanvullende informatie over de kamers en hun inrichting vindt u HIER en over het bijgebouw HIER.

Op elke kamer staat een wellnesstas met badhanddoeken en badjassen voor u klaar. Omwille van het milieu vragen wij u uw eigen slippers mee te brengen. Mocht u ze echter vergeten zijn, dan stellen wij u uiteraard gratis wegwerpslippers ter beschikking.

Kinderen

Kleine gasten zijn hier van harte welkom. Wij rekenen een vast bedrag, afhankelijk van de leeftijd van de kinderen, voor het extra bed inclusief halfpension. Kinderen mogen het menu van halfpension of verschillende gerechten van onze kinderkaart kiezen. Halfpension is gratis voor kinderen tot 3 jaar. Op aanvraag stellen wij kinderbedjes ter beschikking.

Lift

In het hotel brengt een lift u naar de verschillende verdiepingen. Onze kamers "Landleben" in de oude pastorie zijn enkel via een trap toegankelijk (maximaal 2 verdiepingen).

Omgeving

Ons hotel ligt direct in het centrum van Bütgenbach, aan het marktplein. Diverse winkels (levensmiddelen, apotheek, kleding, schoenenwinkel, bloemen, kranten) bevinden zich in de directe omgeving. Direct tegenover het hotel is een kinderspeelplaats, minigolfbaan en het bureau voor toerisme.

Ons hotel bevindt zich te midden van de ongerepte natuur van de Oostkantons. Rond het hotel kunt u meteen op verkenning – te voet of met de fiets. Ook in de directe omgeving zijn er tal van fiets- en wandelroutes te vinden. Watersportliefhebbers kunnen dan weer hun hart ophalen aan het meer van Bütgenbach.

Aanvullende informatie vindt u onder Activiteiten.

Openingsuren wellnesscentrum

Zwembad en fitnesscentrum: 07.00 tot 19.30 uur
Textielvrije wellnessruimte en familiesauna (textielzone): 14.00 tot 19:30 uur

Parkeren

Tijdens uw verblijf kunt u gratis vlak voor en achter het hotel parkeren.
Ons hotel beschikt over 4 elektrische oplaadpunten.

Rolstoeltoegankelijk

Ook mensen met een handicap hebben recht op vakantie! Wij hebben een van onze kamers laten aanpassen aan de behoeften van mensen met een lichamelijke beperking. In het hotel brengt een lift u naar de verschillende verdiepingen. Ons restaurant, de bar en het terras bevinden zich allemaal op het gelijkvloers. Ook voor ons zwembad hoeft u de trap niet op, maar gewoon buiten een kort pad volgen.

Temperatuur van het zwembad

De temperatuur in ons zwembad bedraagt 29 °C. Het zwembad is iedere dag open van 7.00 tot 19.30 uur.

Wifi

WiFi is beschikbaar in de kamers en openbare ruimtes en is gratis.