Restaurant

Restaurant

Genieten in een warme atmosfeer

Ons in 2014 gerenoveerde restaurant heeft een strak design en warme kleuren. Of u nu komt om gezellig te ontbijten of romantisch te dineren – hier laten we het hart van iedere fijnproever sneller slaan. De zes chef-koks worden bijgestaan door verschillende koks in opleiding. Ze serveren heerlijke gerechten op basis van verse producten.

Onze keuken

Regionaal, seizoensgebonden, creatief

Onze chef-koks en koks in opleiding gaan iedere dag tot het uiterste om de gasten te verwennen. Ze gebruiken voornamelijk seizoensgebonden ingrediënten en lokale producten. Die producten komen van leveranciers gecertificeerd met het ‘Made in Ostbelgien’-label. Het aanbod is erg uitgebreid: van verschillende soorten vlees en vis tot zelfs chocolade. Hier vindt u enkel producten van de allerbeste kwaliteit!

Naast het dagmenu, verschillende hoofdgerechten en de bistrokaart biedt het jonge team ook een regelmatig aangepast fijnproeversmenu. Uiteraard wordt ons aanbod afgerond door een uitgelezen wijnassortiment – en ook de keuze aan aperitieven, digestieven en bieren laat niet te wensen over.

 
Brasserie

Heerlijke bistrokeuken

In de wintertuin met vrij zicht op het groene dorpsplein kunnen de gasten van onze lekkere bistrokeuken genieten. Een lichte lunch of een snack in de namiddag in een ongedwongen sfeer – in onze brasserie zijn zowel onze hotel- als ook externe gasten van harte welkom.

De gerechten op onze regelmatig vernieuwde bistrokaart worden elke dag van 12.00 tot 18.00 uur geserveerd.

 
Terras

Geniet van het zonnetje

Bij mooi weer is het heerlijk vertoeven op ons gezellige terras. De vuurplaats in het midden is perfect om te aperitieven of gewoon gezellig samen te zijn.

Op ons terras zijn zowel onze hotelgasten als externe klanten welkom voor een drankje en hapje van op onze ijs- of bistrokaart.

Tafelreservatie

Laat uzelf in de watten leggen! Voor reservaties kunt u bellen naar +32 80 444 212 of mailen naar

Honden zijn in het hotel en in het restaurant helaas niet toegestaan. Wij hopen op uw begrip. Natuurlijk mag uw trouwe viervoeter bij mooi weer met u mee op ons terras. Als u blijft overnachten, zijn de hondjes van harte welkom in onze "Landleben" kamers in de oude pastorie (100 meter van het hotel).