Hotel

Waarom Hotel Bütgenbacher Hof?

Natuur

In hartje natuur

Ons hotel bevindt zich te midden van de ongerepte natuur van de Oostkantons. Rond het hotel kunt u meteen op verkenning – te voet of met de fiets. Ook in de directe omgeving zijn er tal van fiets- en wandelroutes te vinden. Watersportliefhebbers kunnen dan weer hun hart ophalen aan het meer van Bütgenbach.

Wellness

Eigen zwembad met wellnesscentrum

Het ruim opgezette wellnesscentrum is de perfecte plek om te relaxen! Vooraleer ze in de sauna’s of whirlpools tot rust komen, kunnen onze gasten eerst wat sporten in ons zwembad van 16 meter lang of onze hoteleigen fitnessruimte. Schoonheidsbehandelingen en massages worden in onze cosmeticastudio aangeboden – welzijn op het allerhoogste niveau!

Gastronomie

Een paradijs voor fijnproevers

Bij ons komen bourgondiërs helemaal aan hun trekken! Met onze verschillende menu’s is er voor iedere gast wat wils. Onze koks gebruiken bovendien enkel verse en seizoensgebonden ingrediënten en voornamelijk lokale producten. De uitgebreide wijn- en drankkaart vervolledigt het aanbod.

Zaken

Perfect voor zakenreizen

Het hotel beschikt over moderne en lichtrijke conferentie- en vergaderzalen – de perfecte setting voor businessklanten om geconcentreerd en efficiënt te werken. Onze koks stellen ook met veel plezier een aangepast menu samen. Na een lange werkdag kunnen onze zakelijke klanten in ons wellnesscentrum tot rust komen of zich in hun gezellige kamers terugtrekken. Maar ook voor wie graag wat actief wordt na de werkuren is er in de directe omgeving voldoende te beleven.

Meer informatie over de activiteiten in onze regio vindt u op de website van ostbelgien.eu