Conferenties

Business-service

Vergaderingen

Even weg van de vertrouwde omgeving

Soms zijn we aan verandering toe! De vertrouwde omgeving verlaten, zorgt vaak ook voor een frisse kijk op lopende projecten. Zo ontstaan nieuwe, vaak geslaagde ideeën.

Vergaderingen of conferenties van iedere aard –  met zijn personaliseerbare zalen biedt het Hotel Bütgenbacher Hof de ideale setting. We beschikken over al het nodige, moderne conferentiemateriaal om vlot te kunnen werken.

Na hun harde werk kunnen de deelnemers aan de vergadering of de conferentie zich op hun gezellige kamer terugtrekken of tot rust komen in de nabije natuur. Ook van ons wellnesscentrum kunnen ze gebruikmaken.

De banden aanhalen

Tal van activiteiten in de regio

In de directe omgeving worden tal van activiteiten aangeboden om de teamgeest te versterken en samen herinneringen te creëren. Terzelfdertijd zorgen de moderne conferentieruimtes ervoor dat men geconcentreerd kan werken en nieuwe ideeën kan ontwikkelen.

De gastheren geven met alle plezier advies over wat er allemaal te doen is.

Gastronomie op maat

Maaltijden

Uiteraard kunnen de zakengasten van het hotel terecht in het restaurant van het hotel. Alles is mogelijk: van gewoon ontbijt, tot een gastronomisch diner of een snelle lunch.

De hoteleigenaars staan er ook zeker voor open om samen met hun gasten een individueel gastronomisch concept te ontwikkelen. Met een lege maag is het nu eenmaal moeilijker om zich te concentreren.

Neem contact met ons op, en dan werken we een gepersonaliseerde formule uit! Graag wijzen wij erop dat onze seminarieruimte meestal alleen in combinatie met hotelkamers kan worden geboekt.