Hotel

Voorstelling

Het team

Uw gastgezin

Het Hotel Bütgenbacher Hof, opgericht in 1987, is een echt familiebedrijf. Sinds 2011 wordt het hotel geleid door Thorsten Maraite en zijn vrouw Jennifer Heyen, de tweede generatie van de familie. Het koppel ontvangt zijn gasten in een warme en natuurlijke sfeer, die volledig in het teken staat van welbehagen en genot.

De zes chef-koks worden bijgestaan door verschillende koks in opleiding. Iedereen stelt zich dag na dag ten doel om de gasten culinair te verwennen. Het jonge keukenteam bereidt nieuwe recepten en werkt zo veel mogelijk met seizoensgebonden ingrediënten.

Hotel

Het hotel telt 34 moderne en smaakvol ingerichte kamers. Alle kamers zijn voorzien van het nodige comfort en beschikken over een douche of bad met toilet, een flatscreentelevisie, een safe en een waterkoker. Op elke kamer staat een wellnesstas met badhanddoeken en badjassen voor u klaar. Omwille van het milieu vragen wij u uw eigen slippers mee te brengen. Mocht u ze echter vergeten zijn, dan stellen wij u uiteraard gratis wegwerpslippers ter beschikking.

Fijne keuken

Gastronomie

Verse, seizoensgebonden ingrediënten en lokale producten vormen de basis van ons gastronomische aanbod. Sinds een aantal jaar werkt ons team samen met de gecertificeerde producenten van het initiatief ‘Made in Ostbelgien’. Vlees, vis, brood, fruit, groenten en zelfs chocolade – als gast kunt u er zeker van zijn dat alles van de allerbeste kwaliteit is. We werken steeds met verse producten die van zo dicht mogelijk komen.

Iedere dag wordt aan de gasten een ander dagmenu aangeboden. Daarnaast werken we met een maandelijks fijnproeversmenu, aangepast aan de ingrediënten van het seizoen. Uiteraard kunt u ook gewoon à la carte bestellen. Onze uitgelezen selectie wijnen rondt ons culinaire aanbod af.

Wellness

Met een lengte van 16 meter vraagt het zwembad er gewoon om om in gezwommen te worden. Dankzij de grote ramen die naar buiten uitgeven, heerst in het zwembad een aangename atmosfeer. Al onze gasten voelen zich hier goed.

Verschillende sauna’s – een Finse sauna, een stoombad en een infraroodcabine – en drie whirlpools vervolledigen ons aanbod. Na uw wellness-sessie kunt u in onze rustruimte verder heerlijk relaxen.

Schoonheids- en wellnessbehandelingen

Ons beautyaanbod is erg uitgebreid: van de klassieke schoonheidsbehandelingen tot therapieën op basis van tradities en methodes uit het Verre Oosten. Verschillende gelaatsverzorgingen, massages, manicure en pedicure – zorg en welzijn voor dames en heren staan bij ons op het programma. Onze hoogwaardige producten verwennen de huid en de geest.

Fitness

Voor hun specifieke en individuele work-out kunnen de gasten terecht in onze goed uitgeruste fitnessruimte. Ze kunnen er gebruikmaken van de moderne sporttoestellen en zo perfect in vorm blijven!

Meer informatie over de activiteiten in onze regio vindt u op de website van ostbelgien.eu