Nieuws & Jobs

Jaarlijks verlof en renovatie

Met ons jaarlijkse verlof van 10-28 maart 2024 beginnen we ook met de volgende renovatiefase. Na de bouw van de deluxe kamers "Vogelnest" en de nieuwe buitengevel in 2022, geven we nu onze suites "Naturliebe" een nieuwe look en tegelijkertijd vernieuwen we onze personenlift.

Ons doel is om een uitnodigende en luxueuze omgeving te creëren die uw verwachtingen overtreft. De renovatie omvat een mix van modern design, hoogwaardig meubilair en verfijnde details om elke kamer een speciaal tintje te geven.

De voltooiing van de suites staat gepland voor 20 april.

We kunnen niet wachten om u de gerenoveerde suites te laten zien en zijn ervan overtuigd dat ze uw volgende bezoek bij ons nog aangenamer zullen maken.

Belangrijke informatie: Gelieve er rekening mee te houden dat onze lift in het hoofdgebouw ook gerenoveerd wordt en niet in dienst is t/m 19 april. Tijdens de renovatiefase zullen we ervoor zorgen dat de renovatiewerkzaamheden zo discreet mogelijk worden uitgevoerd om uw rust en ontspanning niet te verstoren. Onze andere kamers en diensten zullen volledig beschikbaar zijn na het jaarlijkse verlof en we zijn ervan overtuigd dat u de positieve veranderingen in onze suites zult waarderen.

De suite "Naturliebe" op de begane grond (met hemelbed) wordt niet gerenoveerd en krijgt de naam "Suite Rustika".